JUF!

Super juf armband

Vorige Artikel 5 van 6 Volgende
€ 11,00 (inclusief btw)

Super juf armband

Het product

Bedankt juf! Fijne schoolvakantie en bedankt voor het mooie en leerzame jaar. Deze armband is een persoonlijk en bijzonder (afscheids)cadeau voor de juf. Uiteraard met alle teksten mogelijk te personaliseren. Deze teksten worden met de hand in de armband geslagen. Zo is het ook mogelijk om de juf van de crèche te bedanken.

Hoe werkt het?

Bij deze armband wordt de techniek slagletteren gebruikt. Dit houdt in dat er letter voor letter de tekst, woord of zin in de armband geslagen wordt met een hamer. Als de tekst in het materiaal staat kan de tekst zwart gemaakt worden (of blanco gehouden worden indien gewenst) en zal de armband gevormd worden. 

Je kan dus je eigen armband personaliseren.

Het is mogelijk om elke gewenste tekst op de armband te plaatsen tot maximaal 26 letters. De gewenste tekst kan je naast dit artikel in het tesktvak aangeven of bij het afrekenen aangeven bij de opmerkingen. Als wij de bestelling ontvangen dan zien wij bij de opmerkingen de gewenste tekst staan. Indien deze tekst niet gaat passen dan nemen wij contact met je op.

Materiaal

glanzend aluminium + nikkel vrij

Afmetingen

Door de opening aan de achterkant van de armband is deze armband geschikt voor alle polsen. Je hoeft daarom niet een maat op te geven met de bestelling.

breedte: 6mm

Dikte: 2mm

Lettertype

Op de derde afbeelding zijn de verschillende lettertypes en figuren zichtbaar die kunnen worden gebruikt voor de armbanden.

Let op: lettertype (tekst) 3 en 4 zijn alleen mogelijk voor deze armband ivm de hoogte van de armband. Daarnaast passen de volgende symbolen:  nr 1 t/m nr 7 en nr 11 t/m nr 14.

Advies

Wil je even overleggen? heb je nog vragen? of heb je een speciale aanvraag? Neem dan gerust contact op via de email,whatsapp of instagram.

6mm armband- zilverkleurig- eigen tekst- aluminium- nikkelvrij- past om elke pols

© 2016 - 2022 Label by Simoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel