Verzending

De verzending binnen Nederland is gratis vanaf €35,-. Deze verzendkosten zijn gebaseerd op zendingen die door de brievenbus passen en op basis van de huidige normale PostNL-verzendkosten. Verzenden is voor jou eigen risico. Wij zorgen ervoor dat de producten goed en veilig verpakt worden en versturen d.m.v brievenbuspost. We houden heel erg van inpakken dus elke bestelling gaat als een kadootje de deur uit.  Wij proberen de bestelling binnen 1 a 3 dagen te verzenden. Dit wil zeggen dat we de bestelling maken en op de post doen binnen deze werkdagen. Indien  de bestelling vrijdag na 15.00 wordt besteld zal de bestelling op maandag worden verzonden. Zodra de bestelling is verzonden zal je een mail ontvangen dat de bestelling is verzonden. Label By Simoon is niet aansprakelijk voor schade, vermist raken of diefstal tijdens de verzendprocedure. Spoed? Geef ons dan een seintje via de opmerkingen bij je bestelling of via de email. We kunnen dan met jou afstemmen of jou wensen haalbaar zijn voor ons en natuurlijk voor Post Nl om de bestelling te leveren binnen het spoed aanvraag termijn.


let op! In drukke tijden zoals Sinterklaas en kerst kan het zijn dat de levering van de bestelling langer duurt dan normaal. Dit heeft te maken met de enorme drukte bij de post. 
 

Internationale verzending

Levering buiten Nederland is ook mogelijk. Je kan tijdens het afrekenen kiezen voor een ander land, zo zie je ook de kosten van de verzending. Ook bij verzendingen naar het buitenland gebruiken we brievenbuspost. Wij proberen de bestelling binnen 1 a 3 dagen te verzenden. Dit wil zeggen dat we de bestelling maken en op de post doen binnen deze werkdagen. Indien  de bestelling vrijdag na 15.00 wordt besteld zal de bestelling op maandag worden verzonden. Zodra de bestelling is verzonden zal je een mail ontvangen dat de bestelling is verzonden. Label By Simoon is niet aansprakelijk voor schade, vermist raken of diefstal tijdens de verzendprocedure. Spoed? Geef ons dan een seintje via de opmerkingen bij je bestelling of via de email. We kunnen dan met jou afstemmen of jou wensen haalbaar zijn voor ons en natuurlijk voor Post Nl om de bestelling te leveren binnen het spoed aanvraag termijn.   Let op: Het kan zijn dat het pakket in het buitenland er langer over doet voordat het aankomt.

 

Bestelling op maat 

Label by Simoon maakt ook sieraden op aanvraag. In overleg met ons kunnen wij bestellingen op maat maken voor bijvoorbeeld een doop, een bruiloft, een speciaal kado , een jubileum, een speciaal en persoonlijk kado voor in een kerstpakket etc. Zo kan een persoonlijke sieraad een viering helemaal compleet maken. Meer info? Stuur ons dan vrijblijvend een mailtje. label_bysimoon@outlook.com. 

© 2016 - 2023 Label by Simoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel