Ruilen

Is je armband te klein of te groot, wil je een bestelde haarband toch liever groter of breder? Ruilen kan! Neem dan contact met ons op. Omdat alles handgemaakt is kunnen we de producten persoonlijk aanpassen. We zullen jou binnen 24 uur een reactie sturen met de mogelijkheid tot ruilen. De verzendkosten van het pakketje terug naar onze webshop is wel voor eigen rekening. Dit bedraagt ongeveer 2,00 euro per pakketje.

Retourneren

Elk artikel wordt met de hand door ons gemaakt. Alle items worden op maat geknipt, genaaid, gemaakt of met de hand bewerkt. De sieraden met eigen tekst, hiervan wordt elke letter met de hand in het materiaal geslagen. Ben je niet tevreden? Dat is jammer, we willen wel dat iedereen blij is met een item van Label by Simoon. Het beste wat je dan kan doen is even contact met ons op te nemen via de email. 

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De verzendkosten van het pakket terug naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 2,00 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Label by Simoon geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via label_bysimoon@outlook.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Voor meer informatie check de algemene voorwaarden. Hierin kan je ook het formulier voor herroeping vinden.

 

 

 

 

 

© 2016 - 2023 Label by Simoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel