Veel gestelde vragen

1. Hoe kan ik het beste met mijn sieraden omgaan?

Sieraden kun je het beste opbergen op een donkere plaats. Gebruik hiervoor een sieradenzakje, sieradendoosje of sieradenrekje. Zo voorkom je beschadigingen en verkleuringen door blootstelling aan zonlicht.

 

2. Welke tips kan ik gebruiken voor het gebruik van de Sieraden van Label?

  • Pas op met crèmes en parfum. Sieraden kunnen hierdoor aangetast worden. Gebruik deze producten alvorens je je sieraden om doet.
  • Pas op met vocht! Bewaar je sieraden dan ook nooit in de badkamer.
  • Berg kettingen en armbanden op met de sluiting dicht om de kans op "knopen" te verkleinen.
  • Draag geen sieraden tijdens het douchen, sporten, zwemmen, slapen of huishoudelijke klusjes met agressieve schoonmaakmiddelen. Hierdoor kunnen sieraden beschadigen of knappen.
  • Metalen en zilveren onderdelen die door invloed van zuurstof en zonlicht zijn verkleurd kunnen opgepoetst worden met een wollen doekje of een speciaal zilverpoetsdoekje.

 

3. Ik wil een armband met eigen tekst, hoe werkt dat?

Alle sieraden worden met de hand gemaakt. De sieraden met een eigen tekst worden daarom ook stuk voor stuk met de hand geslagen. Hoe gaat dat in zijn werk? Je geeft je gewenste tekst aan in het tekstvlak naast het artikel. (check altijd even of de gewenste tekst past op de armband strip of plaatje, dit staat bij de product informatie van het artikel). De gewenste tekst wordt daarna per letter in de armband geslagen met de hand. In het geval dat je teveel tekst hebt aangegeven dan wat er op de armband past, dan nemen wij contact met jou op. Wil je een combinatie van lettertypes & symbolen? of een speciaal aanvraag of idee? Geef dit dan gerust aan in het tekstvlak van het artikel.

 

4. Ik heb advies nodig, is dit mogelijk?

Natuurlijk is dit mogelijk en geen probleem! Contact ons via de email of telefoon. Deze gegevens kan je vinden bij contact informatie onderaan de website. Via de email kan je ons ook buiten kantoortijden bereiken! Wij proberen dan altijd binnen 24 uur een email terug te sturen.

 

5. Ik heb een speciale aanvraag maar dit kan ik niet in het assortiment vinden.

Het gebeurd vaak dat wij speciale aanvragen krijgen voor een bruiloft, babyshower, verjaardag, vrijgezellenfeest etc. Maar ook voor een persoonlijke armband met een speciale betekenis! Uiteraard kan je contact met ons opnemen als je iets speciaals wilt laten maken wat niet in ons assortiment staat. We geven dan advies en kunnen kosteloos een idee toesturen zodat jou persoonlijke armband of aanvraag gerealiseerd kan worden.

 

6. Ik heb een spoedbestelling, is dit mogelijk?

Wij versturen bestellingen binnen 1 a 2 werkdagen. Dit is uitgezonderd speciale aanvragen die speciaal worden ingekocht en bij grote aantallen handgeslagen armbanden. Onze pakketjes worden verzonden via PostNL. In het geval van een spoedbestelling, geef dit dan altijd aan in het opmerkingen vak bij de bestelling. Zo weten wij dat je een pakketje graag op een bepaald moment wilt ontvangen. Indien dit niet mogelijk is dan nemen wij contact met je op. We proberen alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en versturen. Zodra je bestelling is verstuurd dan ontvang je altijd nog een bevestiging waarin staat dat je bestelling is verzonden.

 

© 2016 - 2022 Label by Simoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel