Wholesale!

Een winkel maar nog geen Label by Simoon sieraden in het assortiment? Geen probleem! Indien je geinteresseerd bent om onze sieraden op locatie  of in een webshop te verkopen kan je contact met ons opnemen via de email voor meer informatie.

 

Merken

Label by Simoon werkt samen met een aantal toffe merken die met de hand worden gemaakt op Nederlandse bodem. Heb jij een leuk merk en past dit goed bij ons assortiment? Neem dan contact met ons op via Label_bysimoon@outlook.com en wie weet kunnen we jou artikel toevoegen aan onze webshop.

 

De merken naast ons Label merk zijn:

 

Annie with the Bamboo

Super tof stationary merk van grafisch ontwerpster Anne. Mooie kleuren, grappige teksten en met liefde (hand)gemaakt in Nederland.

 

MIEKinvorm

MIEKinvorm ontwerpt producten met quotes + illustraties  waar je blij van wordt, om kunt (glim)lachen of die je raken. Kaartjes die moeilijke dingen nét even wat makkelijker maken. Prints die je ophangt voor jezelf, als reminder. Een kaartje om iemand een glimlach te bezorgen. Quotes die je stuurt naar een ander, als hart onder de riem, om iets te vieren, of te laten weten dat je met iemand meeleeft.

 

 BERT sieraden

Veertien jaar geleden is Bertie vanuit haar ouderlijk huis gestart op 16 jarige leeftijd . Met al haar spaargeld ging ze naar Amsterdam waar ze haar eerste kralen kocht. Tegenwoordig zoek ze over de hele wereld naar de mooiste materialen. Van Bali tot Parijs. Een zoektocht die Bertie nog altijd met veel liefde & plezier onderneemt en dat zie je terug in haar sieraden. Handgemaakt met passie in Nederland. 

 

© 2016 - 2022 Label by Simoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel