Navigatie

Privacy beleid

Privacyverklaring Label by Simoon
Versie 0.2
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 23 mei 2018.
Op deze pagina kan je de privacyverklaring vinden van Label by Simoon.

 

Onze Bedrijfsgegevens

Label by Simoon

Simone van der Fluit

Kastanjelaan 30 ( geen bezoekadres )

1722 ZB Zuid- Scharwoude

0651804385

Kvk nummer: 65653831

BTW nummer: NL124324757B01

 

De Autoriteit Persoonsgegevens

Als bezoeker van deze website & webshop heb je het recht een klacht in te dienen indien nodig. Dit kan online via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.

 

De soorten persoonsgegevens die door Label by Simoon worden verwerkt.

De volgende gegevens worden door Label by Simoon verwerkt:

- voornaam & achternaam (NAW-gegevens)

- adres (straat, plaats & postcode)

- land

- bedrijfsnaam (optioneel aan te geven)

- emailadres

- telefoonnummer

- IP adressen (deze worden 24 uur bewaard door goolge analytics)

- rekeningnummer (via betaalsysteem)

 

Doel van de verwerking van je persoonsgegevens

Het doel van de verwerking van je persoonsgegevens is voor het verwerken van je bestelling zodat we de bestelling kunnen opsturen naar de juiste persoon. Daarnaast gebruikt Label by Simoon je persoonsgegevens voor het versturen van nieuwsbrieven en het registreren van gebruikers van de website via Google Analytics. Het gebruik van Google Analytics is om de webshop zo goed mogelijk in te stellen zodat de webshop zo makkelijk mogelijk kan worden gebruikt.

 

Hoe lang bewaard Label by Simoon jou persoonsgegevens?

Label by Simoon bewaard al je persoonsgegevens maximaal 7 jaar na het plaasten van een order. Deze datum is bepaald i.v.m de belasting voorwaarden van de belasting dienst. Na 7 jaar ontvang je een email dat wij jou gegevens uit ons systeem verwijderen. Indien dit niet gewenst is omdat je vaak je account gebruikt, dan kan je dit via de email aan ons laten weten. Wij sturen alle klanten hierover een email zodra de 7 jaar bijna verlopen is. De Ip gegevens van Google Analytics worden 24 uur bewaard.

Wil je jou gegevens eerder bij ons laten verwijderen? Dit is geen probleem. Stuur dan een email naar label_bysimoon@outlook.com. Wij zullen dan binnen 24 uur je gegevens verwijderen.

 

Welke partijen ontvangen jou persoonsgegevens naast Label by Simoon?

De webshop & website van Label by Simoon wordt ondersteund door Mijnwebwinkel, MyOnlineStore B.V. Je persoonsgegevens worden daarom opgeslagen op de servers van Mijnwebwinkel. Dit is omdat onze webshop functioneert door dit bedrijf en door dit bedrijf wordt onderhouden. Daarnaast worden je persoonsgegevens naar ons betalingssysteem Mollie BV gestuurd, dit is om de betaling mogelijk te maken. Door deze betaling ontvangt onze bank ING ook je persoonsgegevens. Dit gebeurd als de betaling wordt overgemaakt op onze rekening. Wij verzenden onze bestellingen via Post NL. Je gegevens worden door Post NL uitgelezen om de bestelling af te kunnen leveren bij uw adres. Tot slot worden je persoonsgegevens opgeslagen door Google Analytics d.m.v. analytische cookies die tijdens je bezoek aan onze website worden opgeslagen. Onze Google Analytics zijn ingesteld volgens de richtlijnen van de AVG richtlijnen.

 

Gebruikt Label by Simoon cookies?

Ja, Label by Simoon gebruikt cookies in de vorm van Google Analytics. Dit gebruiken wij om verbeteringen toe te passen aan de webshop. Je wordt hierover geinformeerd zodra je de website betreedt. Er wordt een cookie statement getoond die je kan accepteren. Je kan er uiteraard ook voor kiezen om de website te verlaten.

 

Het recht van inzage, correctie, verwijdering, bezwaar & overdraagbaarheid.

Indien je wilt dat Label by Simoon je persoonsgegevens verwijderd die wij van jou hebben ontvangen tijdens het plaatsen van jou order of na het opgeven van het willen ontvangen van een nieuwsbrief, dan kan je dit aangeven via een email aan label_bysimoon@outlook.com. Wij zullen dan jou gegevens binnen 24 uur verwijderen. Naast het recht om je persoonsgegevens bij ons te laten verwijderen heb je ook het recht tot het inzien van je gegevens (in leesbare vorm) zodat je de mogelijkheid hebt om jou gegevens naar een andere plek te verplaatsen. Je kan dit aangeven via een email aan label_bysimoon@outlook.com. Wij zullen dan binnen 24 uur deze informatie naar je toe verzenden via de email.

 

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren je toestemming hiervoor hebben verkregen.

 

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden.

 

Google analystics & Google seach consule

Beide google diensten worden gebruikt door Label by Simoon. Gebruik hiervan is uitsluitend ter informatie voor Label by Simoon en wordt niet aan derde gecommuniceerd.

Even een opsomming:

- Er worden Google Analytics-cookies gebruikt

- Label by Simoon heeft een bewerkersovereenkomst met Google afgesloten.

- 'Gegevens delen' is uitgezet in Google Analytics.

- Er wordt geen gebruik gemaakt van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

- De laatste octet van het IP adres wordt gemaskeerd zodra je de cookies niet accepteert.

 

Mijn webwinkel

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

 

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid dan kan je contact met ons opnemen:

Label by Simoon
Kastanjelaan 30
0651804385
Label_bysimoon@outlook.com

© 2016 - 2018 Label by Simoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.