Fotografie 

Naast het runnen van Label by Simoon maak ik ook graag foto's van producten. Dit kan een flatlay zijn voor op social media maar ook sfeer foto's voor op social media of voor in een nieuwsbrief of op een website. De afgelopen 4 jaar heb ik verschillende leuke samenwerkingen gehad met verschillende merken & bedrijven waar ik leuke foto's voor heb mogen maken. Mijn style is herkenbaar, kleurrijk en vrolijk. Het liefste werk ik op eigen locatie bij Label omdat ik daar alle spullen bij de hand heb om foto's te maken maar dat neemt niet weg dat ik ook op jouw locatie kan werken. 

Wil je fotos voor een bepaalde campagne of wil je een langdurige samenwerking? Dan zijn er verschillende pakketten mogelijk. Ben je een beginnende ondernemer? Dan kunnen we een starters tarief berekenen. Iedereen moet ten slotte een kans krijgen om te kunnen starten. 

Meer info? Stuur gerust een bericht via het contactformulier onderaan deze pagina.

Liefs Label.Flat lays

          

Sfeer foto's

          

Product foto's

            


 Meer info & pakket info?

          

Vernieuwen
Sorteer op
 • Product foto
  Product foto

  Productfoto's

  sfeer/flatlay/product

  Geen tijd om foto's te maken van jouw mooie producten? Label by Simoon- fotografie maakt voor jouw mooie foto's voor op jouw webshop of social media. Wil je mijn portfolio inzien? Check dan…

  € 7,60
© 2016 - 2021 Label by Simoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel